Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pescărușii dependenți de droguri atacă: 'Ne-a smuls joint-ul și a fugit'

Daily Star
pescarusi drogati

Un grup de pescăruși au atacat și au furat droguri de la oameni care le consumau generând apoi dezordine în mai multe orașe de pe coasta Marii Britanii.

Pescărușii agresivi au început să-și îndrepte atenția către consumatorii de droguri, în special pe cei care folosesc drogul Spice, conform Daily Star.

Aceste păsări sunt renumite pentru comportamentul lor de a ataca oamenii și a le fura din mână pungile cu chipsuri, mâncare sau chiar țigările.

Au fost înregistrate multiple plângeri la poliție din diferite zone, cum ar fi Hastings, East Sussex, Margate, Kent și Clacton-on-Sea, Essex, precum și din orașe precum Londra, Leeds, Manchester și Liverpool. Oamenii au relatat că pescărușii le fură jointurile.

Un fost consumator a relatat: "Pescărușii sunt obsedați de orice. În mod obișnuit, veneau din spatele nostru și ne furau tot ce aveam. Dacă eram drogați și într-o stare de confuzie totală, pescărușii puteau lua jointul pe care îl fumam și să fugă cu el. În cele din urmă, cel mai sigur loc pentru noi a devenit refugiul acoperit al stațiilor de autobuz, dar chiar și atunci, părea că pescărușii știau exact unde ne aflăm."

„Un pescăruș și drogurile nu sunt o combinație bună. Îi transformă în pescăruși psihopați”, a declarat un alt consumator.

Un rezident local din Wrexham a reușit să fotografieze un incident în care un polițist a capturat un pescăruș, după ce acesta furase o pungă de droguri de la un consumator. Pasărea prezenta un comportament neobișnuit, probabil din cauza consumului din punga respectivă, și a început să atace pietonii înainte de a fi capturată.

„Unul ne-a smuls joint-ul și a fugit”, a mai declarat un alt consumator.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.