Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pesediștii îi atacă dur pe liberali în scandalul primarilor: 'Este josnic și ipocrit să propui pacte de neagresiune. Tocmai hoțul strigă hoții!'

Digi24
primar

Aliați în Guvern, PSD și PNL se comportă ca doi inamici în teritoriu, cel puțin în județul Iași.

După ce președintele PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a spus că transferul de primari de la PSD la PNL este o ”declaraţie de război pe faţă” pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa liberalilor, organizația județeană social-democrată a comentat că „ipocrizia liberalilor nu are limite”.

„Penelistul Alexandru Muraru, un ilustru necunoscut pentru ieșeni, se lamentează public împotriva social-democraților în încercarea jalnică de a masca incompetența administrativă și politică a celor care ar fi trebuit să aibă grijă de dezvoltarea comunităților din fiecare județ”, spune duminică PSD Iași.

Muraru afirmă că această ”tehnică” folisită de PSD nu poate fi dusă la nesfârşitşi că subiectul devine unul tot mai greu de ”digerat” de către PNL.

În replică, PSD spune că timp de 3 ani, peneliștii din capitala Moldovei au fost preocupați numai de „rezolvarea problemelor penale și de satisfacerea camarilei de partid”, spunând că Mihai Chirica și Costel Alexe „adună împreună nu mai puțin de 8 dosare penale în care au statut de inculpat sau suspect”.

„Comunitățile locale au fost abandonate și acum liberalii se plâng că oamenii se reorientează spre perspectivele care oferă încredere, stabilitate și pragmatism (...) Să nu uităm că înainte de alegerile locale din 2020, pentru a ajunge prin orice mijloace la putere, peneliștii au racolat mai bine de 15% dintre primarii social-democrați (...) Este josnic și ipocrit să te prezinți astăzi în fața oamenilor și să propui pacte de neagresiune. Tocmai hoțul strigă hoții!”m a declarat liderul social-democrat ieșean, prefectul Bogdan Cojocaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.