Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de amenzi în urma unor controale de verificare a respectării măsurilor sanitare, la Vaslui

Pinterest
relaxare coronavirus

Poliţiştii vasluieni au aplicat în ultimele trei zile peste 100 de sancţiuni contravenţionale în urma unor controale efectuate pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară în contextul pandemiei COVID 19, au informat,luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, notează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Vaslui, au fost vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţele, târgurile, restaurantele şi terasele precum şi mijloacele de transport în comun, în cadrul acţiunilor de control fiind desfăşurate şi activităţi preventive de informare.

"În ultimele trei zile, au fost legitimate peste 600 de persoane, peste 120 de societăţi verificate şi peste 45 de autovehicule, în total fiind aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 31.000 de lei", precizează sursa citată.

Reprezentanţii IPJ le-au transmis cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte măşti de protecţie şi să respecte modul de organizare a evenimentelor, evitând astfel expunerea la riscul de infectare.

"Suntem şi vom fi prezenţi în toate zonele din judeţul Vaslui. Purtaţi masca de protecţie în mijloacele de transport, în magazine şi celelalte spaţii unde este obligatoriu. Evitaţi aglomerările de persoane, respectaţi numărul de persoane la un eveniment, vă protejaţi pe dumneavoastră şi pe cei din jur. Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancţionarea cetăţenilor, ci ca toţi sa conştientizeze că sănătatea şi viaţa persoanelor sunt cele mai importante", se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.