Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 100 de gospodării inundate în trei sate din comuna Baia de Criş

News.ro
inundatii

Peste 100 de gospodării au fost inundate şi 42 de persoane au fost evacuate, în noaptea de duminică spre luni, în urma inundaţiilor cauzate de aversele torenţiale care au produs viituri puternice în satele Rişculiţa, Rişca şi Baldovin din comuna Baia de Criş, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, potrivit Agerpres.

Pompierii militari din Brad şi Deva au intervenit cu 20 de mijloace tehnice pentru a pune în siguranţă atât persoanele afectate de inundaţii, cât şi bunurile materiale sau animalele aflate în pericol.

"Salvatorii hunedoreni au evacuat din locuinţe 42 de locuitori ai satului Rişca şi au salvat 11 animale din gospodăriile unde a pătruns apa. La această oră (luni dimineaţa - n.r.), pompierii intervin cu motopompe de capacitate medie şi mare pentru evacuarea apei. În acelaşi timp, echipe de drumari acţionează pentru eliberarea de aluviuni şi pentru reparaţiile necesare la Drumul Judeţean 762, care este blocat între Rişculiţa şi Baldovin", au precizat reprezentanţii ISU Hunedoara.

Alimentarea cu energie electrică a celor trei localităţi inundate a fost întreruptă şi se lucrează pentru reluarea furnizării curentului electric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.