Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.000 de persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD în ultimele 24 de ore

Primaria Brasov
autospeciala SMURD ISU

Peste 1.000 de persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD în ultimele 24 de ore, cele mai multe misiuni ale pompierilor fiind derulate în zona Bucureşti-Ilfov, urmată de judeţele Constanţa, Mureş şi Timiş, informează joi IGSU, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, aproape 80% din totalul numărului de intervenţii au constat în acordarea asistenţei medicale de către echipajele de paramedici SMURD (1.146 de cazuri SMURD din totalul de 1.481 de situaţii de urgenţă gestionate).

CITEȘTE ȘI: Sănătatea pornește de la somn – Cum te afectează ora la care te culci

Totodată, echipajele de salvatori au acţionat pentru localizarea şi stingerea celor 74 de incendii înregistrate la nivel naţional şi au gestionat cu promptitudine 261 de misiuni pentru descarcerare, deblocare-salvare şi protecţie a comunităţilor.

Situaţii deosebite au fost înregistrate în urma accidentelor rutiere produse în judeţele Brăila, Constanţa, Mureş, Suceava şi Vrancea, soldate cu cinci persoane care şi-au pierdut viaţa.

"Pompierii salvatori rămân la datorie pentru intervenţia promptă la solicitările cetăţenilor aflaţi în dificultate, iar dinamica evenimentelor din teren va fi atent monitorizată de Centrul Operaţional Naţional, pentru dispunerea imediată a măsurilor necesare optimizării misiunilor de răspuns", precizează comunicatul IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.