Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.130 de persoane s-au înscris la cele trei concursuri organizate de TPBI cu ocazia campaniei 'Săptămâna Europeană a Mobilităţii'

tpbi.ro
TPBI stb autobuz

Peste 1.130 de persoane s-au înscris la cele trei concursuri organizate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) cu ocazia campaniei "Săptămâna Europeană a Mobilităţii" desfăşurată în perioada 16-22 septembrie, potrivit unui comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Astfel, 458 de călători sunt înscrişi la concursul "TPBI GO!", după ce au scanat codurile QR din autobuzele care au circulat în perioada 17-18 septembrie pe cele patru linii speciale "Green Line". Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi premiaţi cu abonamente de transport metropolitan şi cu trotinete electrice.

Concursul online de cunoştinţe generale "Quiz - Transportul public din Bucureşti şi Ilfov" a adunat cei mai mulţi participanţi: 595. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi premiaţi cu vase tip termos, stick-uri de memorie şi baterii externe pentru telefoanele mobile, potrivit Agerpres.

De asemenea, 84 de pasionaţi de fotografie şi transport public şi alternativ au trimis imagini la concursul "Fotografii - Transportul public din Bucureşti şi Ilfov". Cele mai bune fotografii vor fi utilizate în viitoarele campanii de promovare a transportului public realizate de TPBI, iar câştigătorii vor primi calendare de perete care conţin chiar imaginile trimise.

Cu ocazia "Săptămânii Europene a Mobilităţii", TPBI a mai organizat şi alte evenimente, cum ar fi "Mobility Expo", unde mii de copii, tineri, părinţi si bunici, pasionaţi ai plimbărilor cu bicicletele şi trotinetele au putut admira diverse mijloace de transport, precum şi tehnica şi accesoriile expuse de reprezentanţii Brigăzii Rutiere de Poliţie şi ai Jandarmeriei Române. De asemenea, caii şi câinii dresaţi ai Jandarmeriei au fost o atracţie deosebita pentru iubitorii animalelor.

Un alt eveniment a fost "Ziua Porţilor Deschise", unde sute de persoane de toate vârstele au venit la Depoul Dudeşti pentru a admira diferite modele ale tramvaielor de epocă, vehicule din prezent, precum şi diferite piese şi componente ale acestora. Tot în cadrul acestui eveniment, cei prezenţi la Expoziţia muzeală a transportului public au putut vedea machete ale vehiculelor de transport în comun din diferite perioade, bilete de călătorie şi abonamentele din trecut, uniformele de demult ale angajaţilor societăţii de transport şi multe altele.

Un mare succes în rândul publicului l-a avut plimbarea cu tramvaiul de epocă, organizată de TPBI pe traseul Depoul Dudeşti - Piaţa Hurmuzachi - Bucur Obor - Depoul Victoria - Lizeanu - Calea Moşilor - Piaţa Sf. Gheorghe şi retur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.