Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 130 de sancţiuni, aplicate celor care au părăsit nejustificat locuinţa şi nu aveau declaraţie, la Satu Mare

Twitter
coronavirus

Peste 130 de sancţiuni au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de echipele de control din judeţul Satu Mare persoanelor care au părăsit locuinţele fără justificare şi fără a avea asupra lor declaraţia pe propria răspundere, informează duminică, Instituţia Prefectului potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipajele mixte formate din poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au efectuat verificări pentru respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgenţă, cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu de către persoanele faţă de care s-a dispus această măsură, fiind aplicate 139 amenzi în valoare totală de 268.700 lei.

"Dintre cele 2.285 persoane aflate în autoizolare la domiciliu verificate de poliţişti, două au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, personalul din cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică au aplicat 137 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu au respectat prevederile art. 5 din Ordonanţa Militară nr. 2 din 21 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv au părăsit nejustificat locuinţa şi nu au putut prezenta, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitima?ia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe propria răspundere, cu amenzi în valoare totală de 258.700 lei", precizează Instituţia Prefectului.

În judeţul Satu Mare se află în carantină 239 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3.659 persoane

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.