Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 140 de consumatori din Sectorul 6 rămân fără gaz din cauza unei defecțiuni la un imobil

buletin.de
Sector 6 Sectorul 6

Un număr de 142 de clienți casnici și non-casnici din zona Bulevardului Ghencea, din Sectorul 6 al Capitalei, au rămas fără gaz, joi, în urma unei defecțiuni la instalația unui imobil.

Distrigaz Sud Reţele a transmis, într-un comunicat, joi seara, că, în urma unui defect înregistrat în cadrul instalației de utilizare aferentă unui imobil situat în Bulevardul Ghencea la nr. 124 D, din sectorul 6 al Bucureștiului, compania a sistat alimentarea cu gaze naturale începând cu ora 14:20, potrivit mediafax.

De această oprire sunt afectați un număr de 142 de clienți casnici și non-casnici situați în zona respectivă.

„Menționăm că întreținerea, mentenanța și exploatarea instalației de utilizare a gazelor naturale, conform legislației în vigoare, se află în responsabilitatea clienților. Acestora le revine obligația de a asigura remedierea defecțiunilor instalației de utilizare cu un operator economic autorizat de Agenția Națională de Reglementare în domeniul Energiei (A.N.R.E), lista operatorilor autorizați fiind disponibilă pe site-ul www.anre.ro”, transmite compania.

Reprezenanții Distrigaz Sud Rețele vor asigura reluarea alimentării cu gaze naturale, după remedierea defecțiunii și primirea solicitării de repunere în funcțiune a instalației de utilizare.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.