Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 150 de jucătoare participă la o platformă educaţională a WTA

antena3.ro
tenis

Organizaţia Women Tennis Association (WTA) a anunţat că peste 150 de jucătoare de tenis s-au înscris la noua sa platformă educaţională lansată în luna martie, în timpul pandemiei de coronavirus, relatează Xinhua potrivit Agerpres.

WTA University a fost lansată de forul mondial al tenisului feminin şi de partenerul său tehnologic global SAP în luna martie, când noul coronavirus a forţat suspendarea turneelor.

''Acest sistem de management al învăţării online se extinde pe Programul fundamental de dezvoltare a Jucătoarei din WTA, menit să îmbunătăţească viaţa şi carierele jucătoarelor, oferind resurse pentru sănătatea fizică şi mentală, precum şi pentru creşterea personală şi profesională'', se arată într--un comunicat al WTA.

Platforma oferă lecţii private şi live, incluzând, dar fără a se limita, la consiliere financiară, specialişti certificaţi şi o varietate zilnică de cursuri de orientare şi de fitness pentru jucătoarele noi.

Americanca CiCi Bellis, înscrisă la un program de licenţă prin parteneriatul WTA cu Indiana University East, a salutat lansarea platformei educaţionale: ''Este incredibil că avem lansarea WTA University în timpul acestei perioade. Ne-a oferit noi instrumente care ne permit să ne concentrăm minţile pe ceva din afara tenisului şi să îmbunătăţim cunoştinţele''.

WTA lucrează în prezent la planul său 2020-2021 pentru a personaliza educaţia universitară în continuare pentru alte segmente ale comunităţii de tenis, inclusiv personalul turneului WTA, antrenori şi alţi membri ai echipei de sprijin pentru jucători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.