Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 15% din populaţia judeţului Tulcea a fost vaccinată, anunță Prefectura judeţului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vaccin vaccinare

Peste 15% din populaţia judeţului Tulcea a primit cel puţin o doză de vaccin, iar numărul medicilor de familie implicaţi în campanie de imunizare în cabinetele proprii a ajuns la 30, a anunţat joi Prefectura judeţului, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Datele centralizate la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică arată că până joi 46.912 persoane, adică 15,5% din populaţia judeţului, s-au vaccinat cu cel puţin o doză, scrie Agerpres.ro.

"Ieri (miercuri - n.r.), au fost imunizate zece persoane cu serul Johnson & Johnson, în cabinetele medicilor de familie din judeţ. În campania de vaccinare din cadrul cabinetelor medicale de familie s-au mai înscris doi medici, astfel că numărul acestora ajunge la 30. Mai mulţi medici de familie înscrişi în campanie, mai multe şanse la imunizare pentru populaţie", a declarat prefectul Marcel Ivanov.

La centrul de vaccinare deschis miercuri în zona industrială a oraşului Tulcea, s-au vaccinat în prima zi 132 de persoane.

"Începând de sâmbătă, 8 mai, vaccinarea se va putea face fără programare, prin prezentare directă, în centrele de vaccinare cu următoarele condiţii, în limita capacităţii centrelor şi a dozelor disponibile, cu utilizarea bonurilor de ordine eliberate în centre, pe tot parcursul programului centrului, pentru persoanele de peste 60 de ani, după ora 14,00, pentru populaţia generală, cu vârsta sub 60 de ani", se mai arată în comunicatul Prefecturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.