Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.600 de persoane au fost arestate pentru nerespectarea interdicţiei de circulaţie, în Iordania

Operation World
Iordania

Mai mult de 1.600 de persoane au fost arestate în decurs de trei zile în Iordania pentru nerespectarea interdicţiei de circulaţie impuse pe întreg teritoriul ţării şi menite să stăvilească propagarea noului tip de coronavirus, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al direcţiei generale pentru securitate, informează AFP.

Toate cele 1.657 de persoane arestate în mai multe regiuni ale ţării după intrarea în vigoare a interdicţiei de circulaţie au fost plasate în carantină în centre administrate de forţele armate, a precizat el, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VIDEO: Mărturia înfiorătoare a unui medic: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

Cu o zi înainte, ministrul de interne iordanian Salam Hamad a afirmat că aceşti contravenienţi vor fi plasaţi "în carantină timp de 14 zile, apoi vor fi pedepsiţi conform legii". "Alte patru centre au fost amenajate" în acest scop, a spus el.

Până în prezent, în Iordania au fost înregistrate oficial 153 de cazuri de contaminare, dintre care 26 au fost înregistrate marţea aceasta.

Anunţând punerea în aplicare a interdicţiei de circulaţie până la noi ordine, purtătorul de cuvânt al guvernului iordanian, Amjad al-Adayle, a atenţionat săptămâna trecută că orice încălcare a acesteia va duce "la plasarea imediată în detenţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.