Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 17 milioane lei au fost alocaţi pentru reabilitarea cinematografului Patria şi a halei agroalimentare din Reghin

filme, cinema, cinematograf

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a anunţat, marţi, alocarea a peste 17 milioane de lei pentru reabilitarea cinematografului "Patria" şi a halei agroalimentare din municipiul Reghin, primul obiectiv fiind lăsat în paragină după 1989 şi al doilea, o construcţie începută şi neterminată, relatează Agerpres.

"Vom reabilita cinematograful din Reghin şi vom finaliza lucrările pieţei agroalimentare. Ministerul Dezvoltării asigură peste 17 milioane de lei pentru aceste două proiecte importante pentru comunitatea locală. Cinematograful, construit în anii '60, va găzdui două săli de cinema după reabilitare, iar clădirea va fi extinsă pentru a cuprinde o bibliotecă şi o sală de lectură, dar şi o sală pentru repetiţii şi workshopuri. Astăzi a fost semnat contractul de execuţie pentru acest proiect. Am asigurat şi finanţare suplimentară pentru hala agroalimentară, astfel că această clădire va putea fi terminată în curând şi securizată din punctul de vedere al incendiilor", a precizat Cseke Attila pe Facebook.

Potrivit ministrului, proiectul referitor la finalizarea halei agroalimentare este important pentru peste 100.000 de localnici şi micii agricultori din zona limitrofă a municipiului, la Reghin fiind singura piaţă din zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.