Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 171 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de gaz în 18 localități din județul Arad

economica.net
racordare gaze

Peste 171 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de gaz în 18 localități din județul Arad

Investițiile care dezvoltă infrastructura și creează condițiile pentru noi investiții în economie sunt soluțiile pentru creșterea nivelului de trai, apreciază deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

Acesta a apreciat finanțarea de către Guvern a unor investiții pentru extinderea rețelei de gaze naturale în județul Arad, prin alocarea sumei de 171.482.383 de lei. Localitățile care au obținut finanțarea sunt orașele Pecica, Sebiș, Ineu, Sântana și comunele Fântânele, Frumușeni, Ghioroc, Păuliș, Peregu Mare, Semlac, Șicula, Sintea Mare, Târnova, Vinga și Zăbrani.

„Extinderea și modernizarea rețelelor de gaz vine în întâmpinarea dorințelor cetățenilor dar și în favoarea planurilor de atragere a investitorilor în anumite zone ale județului. Finanțarea va fi asigurată prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny”, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Cred că este un exemplu de investiții guvernamentale corecte, care nu merg spre consum ci creează dezvoltare, prin extinderea infrastructurii.

La Arad, avem o economie privată bine dezvoltată, administrația liberală susține mediul privat prin investiții care creează locuri de muncă și dezvoltă infrastructura. În acest fel, putem asigura o creștere economică în stare să susțină un nivel de trai mai bun pentru oameni și o bază de impozitare mai mare pentru stat”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.