Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 1.800 de persoane în izolare în județul Brăila - 59 de pacienţi internaţi cu COVID-19 la Spitalul Judeţean

Twitter
coronavirus

Peste 1.800 de persoane din judeţul Brăila se află în izolare voluntară şi carantină şi 59 de pacienţi confirmaţi cu COVID-19 sunt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de Instituţia Prefectului potrivit Agerpres.

În judeţul Brăila sunt monitorizate 1.818 persoane aflate în izolare voluntară şi 38 care se află în carantină instituţionalizată. Alte 8.322 de persoane au ieşit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile şi 1.160 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată.

Conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, în judeţul Brăila 94 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 31 au fost declarate vindecate şi externate, iar patru pacienţi au fost declaraţi decedaţi, doi din Brăila şi doi transferaţi din municipiul Galaţi.

Potrivit IPJ Brăila, în ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă de către 1.800 persoane şi nouă societăţi comerciale.

Poliţiştii au depistat patru persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, acestea fiind conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile, urmând a suporta şi costurile generate în această perioadă. Persoanele în cauză au fost şi sancţionate contravenţional cu amendă, în valoare totală de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.