Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 193.000 tone sare sunt pregătite în întreaga ţară și peste 2.300 de utilaje pentru deszăpezirea pe autostrăzi şi drumurile naţionale, asigură CNAIR

facebook.com
CNAIR iarba

Peste 193.000 tone sare sunt asigurate în bazele din întreaga ţară şi se pot asigura peste 2.300 de utilaje pentru deszăpezirea pe autostrăzi şi drumurile naţionale, au anunţat, joi seară, reprezentanţii Companiei Naţionale a Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Drumarii acţionează pe anumite sectoare de pe Transalpina informează news.ro

”Având în vedere că în România au apărut primele ninsori, informăm opinia publică de faptul că CNAIR are semnate toate contractele necesare acţiunilor de deszăpezire, precum şi toate stocurile de materiale ce vor fi utilizate în aceste acţiuni. Astfel, la aceasto oră, CNAIR are în bazele din toată ţara peste 193.000 tone sare, 511 tone nisip, 433 tone clorură de calciu şi 54 tone de produs ecologic”, au transmis, joi seară, reprezentanţii CNAIR.

Potrivit acestora, în bazele CNAIR, sunt în prezent 1.412 de utilaje care pot acţiona în orice moment în acţiuni specifice sezonului de iarnă.

”Menţionăm că stocurile de material utilizate în acţiunile de deszăpezire sunt completate în permanenţă, în funcţie de cantităţile consumate de fiecare bază. De asemenea, precizăm că în caz de nevoie CNAIR poate mobiliza 2.383 de utilaje care să acţioneze pe autostrăzile şi drumurile naţionale la nivelul întregii ţări”, au mai precizat oficialiiN Companiei.

Joi seară, drumarii desfăşoară acţiuni specifice sezonului de iarnă pe anumite sectoare de pe Transalpina.

Meteorologii au emis o informare potrivit căreia, începând de vineri dimineaţa şi până duminică la prânz, vremea va fi rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în est şi sud-est, unde vor fi şi intensificări ale vântului. În zonele estice, sudice şi centrale vor fi precipitaţii slabe, sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.