Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 2.000 de sancţiuni contravenţionale, aplicate taximetriștilor într-o singură zi

taxi

Poliţia Română a aplicat, într-o singură zi, peste 2.000 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie, după ce au fost verificate peste 4.500 de autoturisme. 

"La data de 27 septembrie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere, peste 650 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, împreună cu reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniu, pentru verificarea transporturilor în regim de taxi. Poliţiştii au verificat 4.528 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 2.175 de sancţiuni contravenţionale", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri AGERPRES.

Tolontan dezvăluie RESTRICȚIILE din Radio România. Decizia RADICALĂ luată de șeful radioului public


Dintre sancţiunile aplicate, 497 sunt prevăzute de Legea nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, iar 1.678 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Ministrul Justiției: O să-mi fac bagajele şi o să mă întorc la Bruxelles


"Pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 29 de permise de conducere, iar pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege au fost retrase 195 de certificate de înmatriculare", se arată în comunicat. 

Totodată, în cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat zece infracţiuni, dintre care şapte la regimul circulaţiei şi trei de altă natură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.