Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 2.600 solicitări la Ambulanța București-Ilfov în ultimele 3 zile. Leșinurile, cu 50% mai multe

ambulanta

Peste 2.600 de solicitări au fost făcute în ultimele zile la Ambulanța București- Ilfov, fiind înregistrată o creștere cu 12% a apelurilor, comparativ cu aceeași perioadă a săptămânii trecute, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță București- Ilfov, Alis Grasu, potrivit Mediafax.

Managerul Serviciului de Ambulanță București- Ilfov, dr. Alis Grasu, a precizat, luni,  că în ultimele trei zile, respectiv de sâmbătă dimineață până luni la ora 12:00, au fost înregistrate 2.643 de solicitări la Ambulanța București-Ilfov.

„Dacă ne raportăm la aceeași perioadă a săptămânii trecute, creșterea este de 12% a numărului total de solicitări”, informează dr. Alis Grasu.

Citește și: Un minor a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o maşină pe un drum public; în autoturism se afla şi mama sa

Potrivit aceleiași surse, dintre acestea, 1.712 au fost urgențe de cod roșu și cod galben. „Dintre urgențe, 375 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanță, 59 dintre ele prezentând lipotimii și 50 de persoane au prezentat sincope, adică pierderea stării de conștiență pe perioade scurtă durată”, a menționat managerul Serviciului de Ambulanță București- Ilfov.

Alis Grasu a precizat și faptul că, raportat la cifra lipotimiilor înregistrate săptămâna trecută, a fost sesizată o creștere cu 50% a leșinurilor în aceste zile, la modul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.