Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 20 de amenzi au fost aplicate de către poliţiştii din Satu Mare pentru nereguli la terase

axanews.ro
amenzi amenda politia

Peste 20 de amenzi au fost aplicate de către poliţiştii sătmăreni în weekend pentru nerespectarea regulilor impuse la terasele din judeţ, informează un comunicat de presă transmis luni de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Potrivit sursei citate, ca urmare a creşterii accentuate a numărului persoanelor infectate cu noul virus SARS COV 2, în perioada 3-5 iulie, I.P.J Satu Mare în colaborare cu reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Poliţia Locală Satu Mare, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare, Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare şi Protecţia Consumatorului au acţionat cu efective mărite pe întreg teritoriul judeţului Satu Mare, conform planului de măsuri privind prevenirea răspândirii acestui virus, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan a izbucnit: Gata cu capul plecat, România trebuie să stea în primul rând în Europa

"Peste 170 de forţe au acţionat zilnic, în acest weekend la nivelul judeţului Satu Mare, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară în zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport. În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 171 de societăţi comerciale, fiind aplicate 21 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor referitoare la modul de amenajare a teraselor privind distanţarea fizică şi locul prevăzut la mese şi pentru încălcarea măsurilor de protecţie individuală. Alte 54 de sancţiuni contravenţionale au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţie pe drumurile publice şi 35 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", precizează sursa citată.

Astfel de activităţi vor avea loc şi în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.