Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 20 de artişti români de top concertează live la Oradea, în campania 'Oraşul Faptelor Bune'

Oraşul Faptelor Bune

Peste 20 de artişti români de top vor concerta, în perioada 16 - 22 decembrie, în Piaţa Unirii din Oradea, în cadrul campaniei de întrajutorare "Oraşul Faptelor Bune", organizată, pentru a treia oară la Oradea, de Radio Zu cu sprijinul Visit Oradea şi al Primăriei Municipiului Oradea.

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (Visit Oradea) a anunţat programul confirmat al artiştilor care vor susţine concerte în acest eveniment din cadrul Târgului de Crăciun Oradea 2022.

Oradea redevine, pentru al treilea an, Oraşul Faptelor Bune. Ediţia din 2021 a marcat un record, cu peste 800.000 de euro strânşi pentru cei care aveau nevoie.

Timp de o săptămână DJ-ii Radio ZU vor emite live, zi şi noapte, din inima Târgului de Crăciun Oradea, pentru a strânge donaţii şi a ajuta cât mai multe persoane care au nevoie de sprijin, pe platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune.

Celor 9 DJ Radio ZU li se alătură o pleiadă de artişti români consacraţi, care vor susţine concerte live în Piaţa Unirii.

Astfel în 16 decembrie va concerta DJ Razz; în 17 decembrie - Andia, Spike, Delia; în 18 decembrie - Irina Rimes, Puya, The Motans; în 19 decembrie - Cabron, Theo Rose, Taraful rutenilor; în 20 decembrie - Vescan, Jo, Mario Fresh, Alexandra Stan; în 21 decembrie - Noaptea Târziu, Nicole Cherry, Carla's Dreams, iar în 22 decembrie- săptămâna se va încheia cu concertul susţinut de Juno, Smiley, Mira şi Lidia Buble.

Pentru a afla surprizele pregătite de organizatori, publicul este invitat să urmărească şi paginile de socializare: Facebook: https://www.facebook.com/targuldecraciunoradea/ şi Instagram: https://www.instagram.com/oradeatargdecraciun/

Târgul de Crăciun din Oradea 2022 este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea. APTOR este o organizaţie de management al destinaţiei, realizată în baza unui parteneriat public-privat, demarat în anul 2015, între autoritatea locală din Oradea şi cei mai importanţi actori din domeniul turistic, din Oradea şi Băile Felix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.