Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de descinderi la Buzău, după o anchetă internațională: Mai mulți proxeneți au fost saltați de mascați

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii şi procurorii fac, joi, 21 de percheziţi la Buzău, la mai multe persoane bănuite de proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 1 milion de euro.

Potrivit IPJ Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, poliţiştii fac, joi, 21 de percheziţii la locuinţele unor persoane cercetate pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală.

”Din cercetări a reieşit faptul că persoanele cercetate ar fi determinat mai multe femei să practice prostituţia, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale în propriul interes. Activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat pe teritoriul mai multor state din spaţiul european. Ulterior, din veniturile obţinute ilicit, aceştia ar fi achiziţionat bunuri imobile şi autoturisme de lux”, au transmis poliţiştii.

Aceştia precizează că instrumenyarea dosarului s-a realizat prin cooperarea internaţională a poliţiştilor din Buzău cu autorităţile judiciare din mai multe state din spaţiul european.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.