Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de gospodării din localitatea Urleta, fără apă după ce un muncitor a lovit cu cupa unui excavator firele care alimentează o staţie de pompare a apei

Pinterest
apa robinet

Peste 200 de gospodării din comuna prahoveană Băneşti, satul Urleta, nu sunt alimentate cu apă, de luni, de la orele prânzului, după ce un muncitor care manevra un buldoexcavator a atins cu cupa utilajului firele reţelei de electricitate care alimentau o staţie de pompare a apei care alimentează parţial acest sat, potrivit news.ro.

Aproximativ jumătate din satul Urleta din judeţul Prahova nu are apă, marţi, de peste 24 de ore, din cauza unei avarii provocate de un muncitor la reţeaua de alimentare cu energie electrică.
„A fost o defecţiune la reţeaua electrică care alimenta bazinul cu apă, iar cei de la Electrica au fost supra, supraaglomeraţi, au avut intervenţiii multiple la Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Cornu şi toate echipele erau plecate pe teren. Astăzi au venit şi sperăm ca într-un timp foarte scurt să se remedieze cât mai repede”, a declarat, marţi după amiază, pentru News.ro, primarul comunei prahovene Băneşti, Gheorghe Stoica.
Acesta a precizat că incidentul a avut loc în timp ce un utilaj care lucra la un drum din localitate a rămas blocat în terenul moale, iar un alt utilaj a încercat să îl scoată pe primul de acolo.
„Un utilaj a rămas blocat în terenul foarte umed. A venit un alt utilaj să îl scoată de acolo, timp în care a atins cablul respectiv”, a spus edilul.
Conform furnizorului de apă Hidro Prahova S.A. anunţă că, defecţiunea a apărut pe reţeaua furnizorului de electricitate din comuna Băneşti, sat Urleta, luni, la ora 11:00, iar afectaţi de oprirea furnizării apei sunt abonaţii care locuiesc în satul Urleta pe strada Principală şi străzile adiacente.
„Reluarea furnizării apei se va face după finalizarea intervenţiei, la parametrii de calitate corespunzători”, a precizat Hidro Prahova, fără a avansa un termen în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.