Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la concertul Kings of Leon

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la concertul Kings of Leon ce va avea loc pe Arena Naţională din Capitală, sâmbătă, accesul publicului la eveniment fiind permis de la ora 17,00. 

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la şi de la eveniment, informează Jandarmeria Capitalei într-un comunicat transmis AGERPRES.

Orban rămâne NECLINTIT în faţa UE: 'Nimeni nu poate obliga Ungaria'


Accesul publicului se va face începând cu ora 17,00, prin următoarele puncte: bulevardul Basarabia, strada "Maior Coravu" şi bulevardul "Pierre de Coubertin". 

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului, Jandarmeria Capitalei le face spectatorilor următoarele recomandări: să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin 112; părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii; din raţiuni de siguranţă publică, participanţilor li se recomandă să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase. 

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

VESTE URIAȘĂ primită în această dimineață: Simona Halep îi ia fața lui Ostapenko


În contextul controalelor de securitate sporite, organizatorii români recomandă publicului să ajungă cât mai devreme posibil. Porţile stadionului se deschid de la ora 17,30, arată organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES. În cazul în care vremea este nefavorabilă, acoperişul retractabil de pe Arena Naţională va fi tras. 

Traficul din zona stadionului va fi restricţionat în ziua concertului, în intervalul orar 16,00 - 23,00, atât pe strada Maior "Ion Coravu", strada "Tony Bulandra", cât şi pe străduţele care leagă strada Vatra Luminoasă de strada "Maior Ion Coravu". Aceste restricţii nu se aplică în cazul riveranilor, precizează organizatorii. 

Trupa Kings of Leon susţine un concert sâmbătă, la Bucureşti, în cadrul turneului "Walls". În deschiderea show-ului sunt programaţi artiştii români DJ J The Funky Bear, Golan şi LP - din Statele Unite ale Americii. 

Scena impresionantă de la Arena Naţională va avea o dimensiune de 480 de metri pătraţi iar show-ul Kings of Leon va dura aproape două ore. Cei patru artişti vor avea în program piese de pe noul album, dar şi hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume, promit organizatorii. 

Aceştia din urmă menţionează că Bilete.ro este vânzător oficial şi exclusiv de bilete la concertul Kings Of Leon iar "orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreţ sau prin intermediul altor site-uri de profil, este considerată fraudă şi va fi pedepsită conform legislaţiei în vigoare. 

Evenimentul este organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.