Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 milioane de lei a plătit Omniasig în primul trimestru drept despăgubiri

omniasig

Omniasig Vienna Insurance Group a plătit în primul trimestru despăgubiri în valoare totală de peste 200 milioane de lei, cu aproape 20% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2019, a anunţat luni compania, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, segmentul auto, respectiv Casco şi RCA, a înregistrat în primele trei luni o uşoară creştere de aproximativ 2% a volumului de prime brute subscrise, cumulat pe cele două linii.

Totalul despăgubirilor plătite pe cele două linii a crescut cu circa 14%, depăşind valoarea de 150 milioane de lei. În acelaşi timp, valoarea rezervelor de daună pe aceste două linii, cumulat, a crescut cu peste 4% în primul trimestru al anului, comparativ cu intervalul similar din 2019.

Potrivit companiei, în primul trimestru din 2020 valoarea despăgubirilor plătite pe segmentul Property (asigurări de incendiu şi calamităţi naturale) a crescut substanţial, având la bază plata în această perioadă a mai multor despăgubiri cu valori cuprinse între 700.000 şi peste 2 milioane lei, majoritatea acestor dosare având incendiul drept cauză a evenimentului ce a generat dauna.

Supermaketurile din Beijing, decizie radicală în plină pandemie de COVID-19. Descoperirea care a stârnit îngrijorări

În ceea ce priveşte segmentul asigurărilor de călătorie, volumul primelor brute subscrise a crescut cu peste 5%. Totodată, numărul de reclamaţii înregistrate unic per petent şi per caz de către Omniasig Vienna Insurance Group în primul trimestru al anului 2020 a fost în cuantum de 157, în timp ce numărul reclamaţiilor soluţionate favorabil a fost de 13, restul fiind neîntemeiate.

Omniasig Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea şi coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piaţa asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider în Austria şi în pieţele ECE pe care activează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.