Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200.000 de cereri de bilete pentru meciul care aduce lui AC Milan un titlu de campioană, după unsprezece ani de aşteptare

www.digisport.ro
suporteri AC Milan

Echipa AC Milan, aflată în cursa pentru câştigarea primului său titlu de campioană a Italiei după unsprezece ani de aşteptare, a primit peste 200.000 de cereri de bilete din partea suporterilor săi pentru meciul cu Atalanta Bergamo, programat duminică, în etapa a 37-a din din Serie A, informează Gazzetta dello Sport.

Elevii antrenorului Stefano Pioli vor disputa cu această ocazie ultimul joc pe teren propriu din acest sezon, iar tribunele stadionului San Siro vor fi cu siguranţă neîncăpătoare pentru toţi cei care doresc să asiste la partida împotriva echipei românului Valentin Mihăilă. Capacitatea arenei milaneze este de "doar" 80.000 de locuri.

Ivan Gazidis, conducătorul clubului milanez, a declarat că peste un milion de fani au urmărit meciurile de pe teren propriu ale grupării "rossonera" de la debutul acestui sezon.

AC Milan este lider al clasamentului campionatului italian, cu un avans de două puncte faţă de ocupanta locului secund, marea sa rivală Inter Milano, cu două etape înainte de final.

Graţie rezultatelor din meciurile directe, AC Milan poate intra în posesia titlului dacă va acumula patru puncte în cele două partide rămase de disputat. În ultima etapă, Milan va juca în deplasare cu Sassuolo, echipa fundaşului român Vlad Chiricheş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.