Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 220 de furturi, sesizate în Bucuresti în prima jumătate a lunii noiembrie

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Peste 220 de furturi au fost sesizate în Capitală în prima jumătate a lunii noiembrie, iar poliţiştii au constatat în flagrant aproape trei sute de infracţiuni, fiind vorba despre furturi, tâlhărie, distrugere, nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, tulburarea ordinii şi liniştii publice sau contrabandă. De asemenea, s-au înregistrat 160 de accidente rutiere, în care trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Poliţia Capitalei a anunţat că, în prima jumătate a lunii noiembrie, poliţiştii au constatat în flagrant 297 de infracţiuni, în timpul sau imediat după săvârşirea acestora, infracţiuni contra patrimoniului, dar şi contra persoanei (furt, tâlhărie, loviri şi alte violenţe, distrugere, conducere fără permis, nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, tulburarea ordinii şi liniştii publice, contrabandă).

În acest interval au fost sesizate 223 de infracţiuni de furt, cele mai multe, 129, fiind din şi de la auto, iar şase autoturisme au fost reclamate ca sustrase.

Au fost reclamate 13 infracţiuni de tâlhărie, fapte în care autorii au smuls victimelor telefonul mobil sau geanta.

Din punct de vedere al infracţiunilor cu violenţă, la nivelul municipiului Bucureşti au fost sesizate 4 agresiuni, toate comise spontan.

Au fost identificate şi sunt cercetate 210 persoane bănuite de comitere de infracţiuni şi au fost puse în aplicare peste 96 de măsuri preventive. Au fost depistate şapte persoane urmărite, care fie erau date dispărute, fie se sustrăgeau anumitor măsuri (executarea pedepsei cu închisoare sau mandate de arestare preventivă).

Petru recuperarea prejudiciilor create prin comiterea infracţiunilor s-a dispus sechestru asigurator asupra unui imobil în valoare de aproximativ 322.000 lei.

În perioada 01 noiembrie – 14 noiembrie, Brigada Rutieră a constatat 29 de infracţiuni şi a efectuat cercetări în 160 de accidente rutiere în urma cărora  3 persoane au decedat, 23 de persoane au fost rănite grav şi 154 rănite uşor.

”Având în vedere că între principalele cauze de producere a accidentelor rutiere este şi neacordarea priorităţii fie faţă de pietoni, fie faţă de autovehicule, alături de traversarea prin loc nepermis sau fără respectarea prevederilor legale, au fost executate acţiuni punctuale în mai multe zone ale Capitalei”, anunţă Poliţia Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.