Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 23 de tone de deÅŸeuri de PVC din Bulgaria pentru Germania, oprite la PTF Giurgiu

gunoi deseuri

Peste 23 de tone de deşeuri de PVC transportate din Bulgaria de un şofer maghiar pentru o societate comercială din Germania au fost oprite de poliţiştii de frontieră la PTF Giurgiu, pentru documente incomplete de transfer transfrontalier, potrivit Agerpres.

' Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un mijloc de transport condus de un cetăţean maghiar, în vârstă de 32 de ani. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, deşeuri de PVC, încărcate din Bulgaria şi care erau destinate unei societăţi din Germania. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Giurgiu. Astfel, în cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că, în mijlocul de transport se afla cantitatea totală de 23.775 kilograme deşeuri de PVC", se arată într-un comunicat de presă emis joi de ITPF Giurgiu.

În urma verificării documentelor de transfer a reieşit că acestea sunt incomplete, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României, deşeurile fiind returnate societăţii expeditoare.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.