Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 25.000 de angajați MAI au fost mobilizați pentru menținerea siguranței și ordinii publice de Revelion

politia romana

Peste 25.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, dintre care 16.000 efective de ordine publică şi 1.400 de poliţişti rutieri, sunt mobilizaţi pentru acţiunile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în minivacanţa de Revelion, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al MAI, comisar-şef Monica Dajbog relatează agerpres.ro.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

Potrivit oficialului MAI, o atenţie sporită va fi acordată asigurării protecţiei participanţilor la cele 125 evenimente publice de amploare care urmează să fie organizate în noaptea de Revelion la care se preconizează prezenţa a peste 300.000 de persoane. Cele mai semnificative evenimente vor fi organizate în Bucureşti şi în municipiile Braşov, Sibiu şi Cluj.

"Pentru noaptea dintre ani, recomandăm cetăţenilor să îşi ia măsuri suplimentare de protecţie mai ales dacă vor sta în frig pentru mai multe ore. Îmbrăcaţi-vă corespunzător şi aveţi mare grijă faţă de copii. Pentru siguranţa dumneavoastră, utilizaţi doar articole pirotehnice de divertisment permise de lege şi numai dacă luaţi măsuri necesare pentru a nu pune în pericol oamenii din jur, bunurile materiale, animalele sau mediul", a transmis Dajbog.

Totodată, cetăţenii sunt sfătuiţi să evite consumul exagerat de alcool şi să fie atenţi la bunurile personale, iar în caz de nevoie să apeleze la numărul unic 112 sau să solicite sprijin din partea echipajelor de ordine publică sau de pompieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.