Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 250 de zboruri au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, în perioada 26 ianuarie – 1 februarie

www.libertatea.ro
Aeroport Henri Coandă

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă, joi, că peste 250 de zboruri au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti, în perioada 26 ianuarie – 1 februarie, potrivit news.ro.

”În intervalul 26 ianuarie – 1 februarie 2023, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 253 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute”, a transmis, joi, CNAB.

Potrivit sursei citate, pentru 137 dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Wizz Air (128 zboruri), Tarom (44 zboruri), Ryan Air (36 zboruri).

”În acelaşi interval de referinţă, au fost anulate 20 de zboruri. În intervalul 26 ianuarie – 1 februarie 2023, pe AIHCB au fost operate 1.797 de zboruri, dintre care 1.654 regulate”, a mai transmis CNAB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.