Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 2.500 de pacienți au ajuns la urgențe în minivacanța de Sfânta Maria

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Peste 2.500 de pacienţi s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Constanţa, în minivacanţa de Sfânta Maria, iar sute dintre aceştia au fost internaţi, a informat, miercuri, unitatea medicală.

Trei dintre pacienţii internaţi au fost victime ale unor accidente de submersie, fiind scoase din mare, în pofida eforturilor depuse de către personalul medical unul dintre ei decedând, conform agerpres.

"2.567 pacienţi au fost înregistraţi de vineri până astăzi la ora 08.00, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul SCJU Constanţa. Dintre aceştia, 492 au fost internaţi. Cele mai multe urgenţe au fost înregistrate pe codul verde ( pacienţi cu funcţii vitale stabile dar care necesită investigaţii şi posibil internare ) - 2.252. 93 de pacienţi au fost încadraţi pe codurile alb şi albastru (nonurgenţe). Pe codurile roşu şi galben au fost preluaţi 222 pacienţi - 32 pe codul roşu (risc vital) şi 190 pe codul galben (risc de agravare). Din cei 2.567 pacienţi, 811 sunt copii", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi.

În perioada menţionată, fluxul de internări şi externări a fost unul continuu, secţiile cu cea mai mare adresabilitate fiind Pediatrie, Cardiologie, Neurologie, Obstetrică Ginecologie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.