Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 3.500 de oameni din Buzău nu au energie electrică

energie

Aproape 3.500 de abonaţi din localităţile buzoiene Padina, Largu, Râmnicelu şi Puieşti nu au curent electric în locuinţe, vineri după-amiază, din cauza unor defecţiuni intervenite vineri în reţeaua de alimentare, pe fondul condiţiile meteorologice nefavorabile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, George Creţu, a declarat, pentru AGERPRES, că probleme legate de alimentarea cu energie electrică au fost şi în localitatea Luciu, dar între timp s-au remediat.

Potrivit acestuia, în judeţul Buzău ninsoarea s-a oprit, dar vântul continuă să bată puternic, iar pentru siguranţa participanţilor la trafic se menţine, până la noi ordine, măsura închiderii circulaţiei pe DN2C între localităţile Buzău-Slobozia, DN2E85 între localităţile Buzău-Râmnicu Sărat-Urziceni, DN2B între localităţile Buzău-Brăila şi DN22 între localităţile Râmnicu Sărat-Brăila, precum şi măsura restricţionării traficului rutier pe DN10 Buzău-Braşov pentru maşinile cu tonaj de 7,5 tone.

În cursul dimineţii de vineri, o ambulanţă din cadrul S.A.J. Buzău, însoţită de un utilaj antemergător de la Secţia de Drumuri Naţionale, a intervenit pentru transportarea la Spitalul din Râmnicu Sărat a unui copil în vârstă de aproximativ 3 ani, care avea febră şi necesita îngrijire medicală de specialitate, iar mai multe autovehicule, printre care şi un microbuz cu pasageri, au fost deblocate din zăpadă.

"Alte cazuri medicale nu am avut în ultimele ore şi nici pasageri blocaţi (...) Aşteptăm să vedem când vremea va permite să redeschidem drumurile", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.