Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 30.000 de spectatori vor urmării meciul Ungariei cu Anglia de la Budapesta în fața stadionului. Meciul se dispută cu porțile închise

www.gsp.ro
suporteri Dinamo

Peste 30.000 de persoane, copii şi însoţitorii acestora, vor participa sâmbătă la Budapesta, la meciul din Liga Naţiunilor dintre Ungaria şi Anglia, în ciuda partidei cu porţile închise decisă de UEFA în urma incidentelor rasiste din timpul Euro 2021, conform news.ro.

Pentru a ocoli această decizie, Asociaţia Maghiară de Fotbal (MLSZ) a folosit o prevedere a regulamentelor UEFA care permite ca toţii copiii cu vârsta sub 14 ani să fie invitaţi, însoţiţi de adulţi, de la unu la zece.

UEFA a decis ca Ungaria să joace trei meciuri cu uşile închise (penalizare redusă la două în apel) din cauza sloganurilor homofobe şi rasiste rostite de fani în timpul meciurilor cu Franţa, Portugalia şi Anglia din iunie 2021.

Peste 30.000 de persoane s-au înscris” pentru acest meci din Grupa 3. care va avea loc pe Arena Puskas, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al Federaţiei Maghiare de Fotbal (MLSZ), Jeno Sipos.

În septembrie anul trecut, FIFA a sancţionat şi Ungaria cu două meciuri cu uşile închise, dintre care unul suspendat, şi o amendă de 200.000 de franci elveţieni (195.000 de euro) pentru remarci rasiste care au vizat echipa Angliei în timpul unui meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.