Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 31 de tone de deşeuri din plastic din Grecia, oprite la frontieră

pixabay.com
deseuri electronice
"În ultimele 24 de ore, la diferite intervale de timp, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, mai multe mijloace de transport. Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră, alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, au descoperit două mijloace de transport încărcate cu deşeuri din plastic. Cele două ansambluri rutiere erau conduse de doi cetăţeni bulgari cu vârste de 32, respectiv 57 de ani", se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

În cadrul verificărilor a fost stabilit faptul că în cele două mijloace de transport se aflau cantităţile de 8.810, respectiv 22.510 de kilograme deşeuri de plastic, încărcate din Grecia şi aveau ca destinaţie societăţi comerciale din România.

În urma verificării documentelor de transfer transfrontalier autorităţile de frontieră au constatat faptul că acestea sunt incomplete, nefiind astfel respectate prevederile legale în vigoare.

În consecinţă, autorităţile competente nu au permis accesul celor două mijloace de transport pe teritoriul României, deşeurile fiind returnate societăţilor expeditoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.