Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 3.350 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti, în perioada 23- 30 septembrie, anunță AMOFM

Linkedin
somaj

Un număr de 3.354 de locuri de muncă sunt vacante la nivelul Capitalei în perioada 23 - 30 septembrie, potrivit datelor publicate, miercuri, de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), potrivit Agerpres.

Din totalul locurilor de muncă disponibile, 172 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 467 persoanelor cu studii medii, 2.145 pentru muncitorii calificaţi şi 570 pentru muncitorii necalificaţi.

"Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, astfel în vederea unei informări cât mai corecte şi actualizate AMOFM Bucureşti va publica zilnic, pe site-ul instituţiei(www.bucuresti.anofm.ro), locurile de muncă vacante declarate de către angajatori", notează sursa citată.

AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu. AMOFM Bucureşti face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă, iar serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.