Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 3,4 milioane de lei din amenzi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare intră în bugetul judeţului Dâmboviţa

politista rutiera scrie amenda

Amenzi de peste 3,4 milioane de lei au fost date în judeţul Dâmboviţa, de la debutul pandemiei de coronavirus, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare, informează, marţi, Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, au fost aplicate 2.911 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.483.600 lei.

În ultimele 24 de ore, structurile de ordine şi siguranţă publică din judeţul Dâmboviţa au acţionat pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu, în cadrul acţiunii fiind verificate 1.429 de persoane.

Citește și: Avertismentul unui medic de la Matei Balș: 'Vârful pandemiei ar putea fi atins între Paște și 1 Mai, dar trei scenarii pot da toate calculele peste cap'

În activităţile desfăşurate au fost angrenaţi şi 51 de militari. Pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 393.000 lei.

La nivelul judeţului Dâmboviţa se află în izolare la domiciliu 973 persoane asimptomatice şi în carantină sunt 474 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.