Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 3,5 milioane lei, pentru Spitalul Horezu. CJ Vâlcea a sprijinit depunerea cererii de finanțare, pe fonduri europene

Facebook
Constantin Radulescu

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat că Spitalul Horezu ar putea primi o finanțare de peste 3,5 milioane de lei. CJ Vâlcea a sprijinit spitalul orășenesc din Horezu, care NU e în subordinea Consiliului Județean Vâlcea, dar care are nevoie mare de dotări și echipamente modern eîn contextul în care în spital sunt internați zeci de pacienți infectați cu COVID-19.

”Astăzi, 04.08.2020, a fost depusă cererea de finanțare cu titlul ”Întărirea capacitații Spitalului Orășenesc Horezu de gestionare a crizei sanitare COVID-19”, în cadrul POIM, Axa Prioritară 9- Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.

Consiliul Județean Vâlcea a sprijinit, prin specialiștii din aparatul propriu, depunerea proiectului. Aceștia s-au implicat la elaborarea documentelor suport, solicitantul finanțării fiind parteneriatul dintre Spitalul Orășenesc Horezu și UAT Oraș Horezu.

Proiectul are o valoare totală de 3.542.479,90 lei și presupune dotarea Spitalului Orășenesc Horezu cu echipamente specializate pentru prevenirea și limitarea infecțiilor COVID-19, dar și cu aparatură medicală necesară tratamentului pacienților cu infecție COVID - 19.

În prezent, în Spitalul Orășenesc Horezu sunt spitalizați aproximativ 60 pacienți cu COVID-19.”, a anunțat președintele Consiliului Județean Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.