Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 4 milioane de ţigarete de contrabandă, confiscate dintr-o hală din comuna Cârcea

captură YouTube
tigari contrabanda

Peste 4 milioane de ţigarete, care ar proveni din activităţi de contrabandă, au fost confiscate de poliţişti dintr-o hală din comuna doljeană Cârcea, un bărbat fiind reţinut, informează IPJ Dolj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma unui control efectuat pe raza comunei, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au descoperit într-o hală din localitate peste 200.000 de pachete de ţigări care nu aveau timbru fiscal.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun. Astfel, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, a fost efectuat un control în comuna Cârcea, ocazie cu care, într-o hală situată pe raza localităţii, au fost găsite 419 baxuri ce conţineau ţigarete. Procedându-se la verificarea celor 419 baxuri au fost identificate 209.228 de pachete, respectiv 4.184.560 de ţigarete, neavând aplicat timbru fiscal, existând suspiciunea că provin din activităţi de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigarete a fost indisponibilizată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor", precizează IPJ Dolj, într-un comunicat de presă.

În acest caz, un bărbat de 41 de ani, din localitate, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.