Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 40 de hectare de teren cu vegetaţie uscată şi peste trei tone de deşeuri, distruse de incendii

Foto ISU
incendiu vegetatie muntele gaina

O suprafaţă de peste 40 de hectare de teren cu vegetaţie uscată şi cantitatea de peste trei tone de deşeuri menajere au ars în localitatea Stăneşti şi în municipiul Giurgiu, în ultimele 24 de ore, potrivit Agerpres.

"Pompierii giurgiuveni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenţia imediată la solicitările cetăţenilor şi gestionarea optimă a situaţiilor de urgenţă, produse la nivel local. Astfel, în ultimele ore, misiunile acestora au vizat, stingerea a două incendii de vegetaţie uscată şi deşeuri menajere, respectiv în municipiul Giurgiu, pe strada Mircea cel Bătrân, unde a ars o cantitate de aproximativ 50 de kilograme de deşeuri menajere şi a fost deteriorată o cutie de protecţie a electrovalvei de gaz. Un alt incendiu a fost semnalat în localitatea Stăneşti unde pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o suprafaţă de peste 40 de hectare de vegetaţie uscată şi o cantitate de aproximativ trei tone de deşeuri menajere", se arată într-un comunicat de presă al ISU.

În ambele cazuri au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere şi o cisternă.

Cauza probabilă de producere a incendiilor a fost focul deschis în spaţii deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.