Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 40 de migranţi din spaţiul afro-asiatic care nu-şi justificau prezenţa în Timişoara, depistaţi de forţele de ordine

Agerpres - Reuters
migranti germania

Peste 40 de migranţi din spaţiul afro-asiatic care nu-şi justificau prezenţa în Timişoara au fost descoperiţi în municipiu de poliţiştii de frontieră în cooperare cu poliţişti IPJ Timiş şi cu jandarmii, în cadrul acţiunilor desfăşurate în sistem integrat pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale.

Pe parcursul acţiunii, au fost identificaţi 44 de cetăţeni străini, care proveneau din Afganistan, India, Pakistan şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa în Timişoara, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, marţi, AGERPRES.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Toate structurile din cadrul MAI care participă la acţiunile în sistem integrat acţionează în permanenţă în municipiul Timişoara pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. De asemenea, se efectuează verificări în mod constant asupra mijloacelor de transport pentru a stabili dacă persoanele străine prezente în Timişoara deţin documente legale de şedere.

Aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale în Timişoara vor continua şi în următoarele zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.