Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 45% dintre salariaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui s-au vaccinat anti-COVID-19 sau sunt programaţi în zilele următoare

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccin

Un număr de 548 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, din totalul celor aproximativ 1.200, s-au vaccinat împotriva COVID-19 sau sunt deja programaţi pentru imunizare în perioada imediat următoare, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ana Rinder.

"Dintre cele 548 de persoane, majoritatea s-au vaccinat deja iar o parte vor primi prima doză de vaccin în perioada imediat următoare. Au fost şi persoane care erau programate pentru vaccin, dar din anumite motive, în cele mai multe cazuri, de ordin medical, nu au mai putut fi vaccinate. Ele urmează să fie vaccinate când acest lucru va fi posibil, deci cifrele vor suferi modificări", a precizat Ana Rinder, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

Până la această dată, la nivelul judeţului Vaslui s-au vaccinat în total un număr de 3.785 de persoane, dintre care 384 în ultimele 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.