Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 50 de filme vor fi proiectate la patru festivaluri sprijinite de Primăria Brașov

F. P.
dozadebine.ro
brasov tampa

Primăria Braşov le oferă cinefililor din 4 până în 29 octombrie peste 50 de filme care au fost premiate în cadrul unor festivaluri, pelicule în avanpremieră sau în premieră, dar şi clasice, la patru evenimente finanţate sau susţinute de municipalitate.

Filmele vor fi proiectate la Cinema Astra şi Cinematograful Modern, care se va redeschide, cu prilejul Dracula Film Festival, după renovare.

Zilele Filmului Maghiar - Filmtettfeszt se desfăşoară în 4 şi 5 octombrie, la Cinematograful Astra, fiind un eveniment organizat în parteneriat cu municipalitatea braşoveană.

"Caravana TIFF Unlimited la Braşov", ce va avea loc între 6 şi 8 octombrie şi "Vezi film la cinema!", un festival cu filme pentru copii şi familii, între 9 şi 13 octombrie, vor avea proiecţii la Cinematograful Astra, iar "Dracula Film Festival" va aştepta publicul între 27 şi 29 octombrie la cinematografele Astra şi Modern.

"Îi invităm pe toţi braşovenii amatori de cinematografie şi de filme bune la evenimentele pe care le organizează operatorii culturali finanţaţi de Primăria Municipiului Braşov sau cu care suntem în parteneriat. (...) Cu această ocazie, braşovenii vor putea să revadă, pentru prima oară după mulţi ani şi după renovare, şi cinematograful Modern, de pe bulevardul Griviţei, cinematograf pe care îl redeschidem cu această ocazie", se arată într-o informare transmisă, luni, de Primăria Braşov.

Trei dintre aceste evenimente culturale - TIFF, "Vezi film la Cinema!" şi Dracula Film Festival - sunt finanţate de Primăria Braşov prin Ghidul de finanţare al proiectelor culturale, în timp ce "Zilele Filmului Maghiar" se desfăşoară în parteneriat cu municipalitatea braşoveană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.