Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 50 de migranţi au fost găsiţi la frontieră ascunşi printre profile metalice, într-un TIR

Peste 50 de migranţi din mai multe ţări au fost prinşi când încercau să iasă din ţară ascunşi într-un TIR încărcat cu profile metalice, verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Şoferul este cetăţean turc şi are 38 de ani. Bărbatul conducea un ansamblu rutier înmatriculat în Turcia şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile metalice pe ruta Turcia-Germania, informează Agerpres.

"În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, ascunşi printre bunurile transportate, 52 de cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din diverse state afro-asiatice (Siria, Nepal, Sri Lanka, Egipt, India, Sudan, Bangladesh şi Pakistan), unii dintre ei fiind intraţi legal în România în baza documentelor personale, alţii solicitanţi de azil", a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar cei 52 de străini ascunşi în TIR sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.