Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 50 de persoane din județul Vrancea au murit din cauza COVID-19 în ultimele două săptămâni

msn.com
deces covid mort decedat spital pacient autopsie

Peste 50 de decese din cauza COVID-19 s-au înregistrat în Vrancea în ultimele două săptămâni, numărul persoanelor decedate de la începutul pandemiei şi până în prezent în judeţ ajungând la 617, a informat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Potrivit raportărilor DSP Vrancea, în luna septembrie, în Vrancea s-au înregistrat circa 70 de decese la pacienţi care au contractat virusul SARS-CoV-2, majoritatea la persoane nevaccinate.

Rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul judeţului Vrancea a ajuns, miercuri, la 3,94?, în creştere faţă de ziua anterioară. Două localităţi, Goleşti şi Urecheşti, au depăşit opt cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la mia de locuitori, alte două localităţi au rata de incidenţă de peste 6?, iar 22 de localităţi au rate de infectare de peste 3?.

Municipiul Focşani se apropie de pragul de 7?, valoarea ratei de incidenţă în oraş fiind de 6,64, în creştere faţă de ziua precedentă.

În prezent, la nivelul judeţului Vrancea, 1.513 persoane sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2, 143 dintre acestea fiind depistate pozitiv în ultimele 24 de ore. 241 de persoane sunt spitalizate ca urmare a infectării cu noul coronavirus, 17 dintre acestea la Terapie Intensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.