Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 5.000 de persoane din Olt vor fi vaccinate la domiciliu, de către echipe mobile

deBanat.ro.
centru vaccinare

Peste 5.000 de persoane din categoria celor nedeplasabile sau imobilizate şi membrii de familie care locuiesc în aceeaşi gospodărie şi vor să se vaccineze anti-COVID-19 au fost înscrise pe liste în vederea vaccinării cu ajutorul unor echipe mobile care se deplasează în localităţile din judeţul Olt, potrivit şefei Cancelariei prefectului, Andreea Asan, anunță AGERPRES.

Aceasta a precizat că în judeţ sunt două echipe mobile de vaccinare, de la centre din municipiile Slatina şi Caracal, care începând din luna în curs se deplasează în localităţi pentru a administra vaccinul anti-COVID-19.

"Listele cu persoanele imobilizate şi nedeplasabile aflate la domiciliu care vor să se vaccineze au fost întocmite şi transmise de primării, iar persoanele înscrise în liste sunt contactate pentru confirmare şi înainte de deplasarea în teren a echipelor mobile. Din datele transmise de primării, în judeţ sunt 5.657 de persoane imobilizate sau nedeplasabile aflate la domiciliu şi membrii de familie ai acestora din aceeaşi gospodărie care doresc să se vaccineze", a spus Andreea Asan.

Citește și: Florin Roman s-a săturat de Vlad Voiculescu: ‘Ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci’ .

Până acum au fost vaccinate de către echipele mobile 413 persoane din diferite localităţi din judeţ.

Totodată, în judeţul Olt, în centrele deschise de la începutul campaniei de vaccinare au fost administrate peste 40.000 de doze de vaccin, peste 12.500 de persoane fiind inoculate şi cu doza de rapel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.