Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 66.000 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre MApN

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Un număr de 66.623 de persoane s-au înscris, până miercuri, la ora 18,00, pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale Ministerului Apărării Naţionale, disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS.

"Până astăzi, la ora 18,00, 66.623 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale MApN disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale", potrivit unei postări pe pagina de Facebook a platformei RoVaccinare.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Începând de luni, toţi cetăţenii care doresc să se vaccineze în cele 56 de centre din reţeaua Armatei României pot să se înscrie pe listele de aşteptare aferente acestor centre, precizează sursa citată.

"Centrul de vaccinare MApN cu cele mai multe persoane înscrise pe lista de aşteptare este în Bucureşti, la Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată, fiind în aşteptare 4.636 de persoane. 287 de medici, 428 de asistenţi şi 252 se registratori, însumând 966 de persoane, îşi desfăşoară activitatea în centrele de vaccinare din Ministerul Apărării Naţionale", arată sursa citată.

Citește și: Lovit de amnezie! La o săptămână după ce i-a făcut plecăciuni, Florin Cîțu și-a dat seama că e incompatibil cu Octav Bjoza .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.