Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 70 de străini, prinşi când voiau să treacă ilegal graniţa, unii ascunşi în portbagaje

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Peste 70 de străini au fost prinşi, în ultimele 24 de ore, când încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria prin judeţele Arad şi Bihor, unii fiind ascunşi în portbagajele unor autoturisme transportate într-un autotren cu platformă specială, potrivit Agerpres.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, în timp ce erau verificate două TIR-uri conduse de şoferi turci, care transportau mobilă şi gresie în Germania şi Polonia, au fost descoperiţi 57 de migranţi.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentele destinate transportului de marfă, printre bunurile transportate, 57 de cetăţeni străini, doar într-unul dintre mijloacele de transport fiind descoperite 55 de persoane. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Egipt, Pakistan şi Palestina, majoritatea intraţi legal în ţara noastră", a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

La PTF Vărşand, au fost prinşi opt migranţi care se ascundeau în portbagajele unor maşini transportate pe platforma specială a unui autotren care mergea în Germania. Aceştia sunt din Bangladesh şi Sri Lanka.

De asemenea, poliţiştii de frontieră de la Borş au prins şase persoane din India şi Pakistan care mergeau pe jos, pe câmp, spre graniţa cu Ungaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.