Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 80 de amenzi aplicate în urma unei acţiuni pentru verificarea transportului de persoane în zona aeroporturilor

Peste 80 de amenzi - în valoare totală de 26.160 de lei - au fost date de poliţişti, marţi, în urma unei acţiuni pentru verificarea transportului de persoane din zona aeroporturilor, a informat, joi, Poliţia Română.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi, alături de inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au derulat o acţiune de control privind legalitatea desfăşurării transportului rutier în regim "taxi" şi în regim de "închiriere" în zona aeroporturilor civile din România.

"Astfel, au fost verificate 173 de autovehicule, dintre care 4 microbuze, legitimate 224 de persoane, ridicate 3 autorizaţii/licenţe şi aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.160 de lei. Din totalul sancţiunilor, 7 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, 68 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi 7 la alte acte normative", se precizează în comunicat.

Totodată, arată poliţiştii, pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.