Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 86.000 de persoane au intrat vineri în România, dintre care circa 8.300 de ucraineni

punct frontiera

Un număr de 86.647 de persoane au intrat vineri în România, dintre care 8.317 cetăţeni ucraineni, transmite Poliţia de Frontieră Română, potrivit Agerpres.

Astfel, începând cu data de 10 februarie 2022 (perioadă pre-conflict), până în prezent au intrat în România 6.604.873 de cetăţeni ucraineni.

Tot vineri, prin punctele de frontieră au efectuat formalităţile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) peste 172.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, şi aproximativ 49.100 de mijloace de transport.

Totodată, în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au constatat 41 de fapte ilegale (20 infracţiuni şi 21 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la aproximativ 12.800 lei. Au fost ridicate, în vederea confiscării, bunuri în valoare de peste 374.000 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 22 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 11 cetăţeni români din diferite motive legale, menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.