Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste două tone de tutun vrac în stare degradată au fost confiscate de polițiștii de frontieră din Timiș, dintr-un depozit dezafectat din Moldova Veche

Tutun

Peste două tone de tutun vrac în stare degradată au fost confiscate de polițiștii de frontieră din Timiș, dintr-un depozit dezafectat din Moldova Veche. Depozitul aparţine unei foste fabrici de țigarete, anunță MEDIAFAX.

Poliţiştii de frontieră din Moldova Veche au avut o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, ocazie cu care au descoperit, într-un depozit din localitate, o cantitate mare de tutun vrac, ambalată în cutii de carton desigilate.

Citește și: Avocatul Tonel Pop a LUAT FOC după mărturisirile lui Dincă: 'Astea sunt șabloane făcute de avocați în apărarea clienților'

„Astfel, s-a procedat la verificarea și ridicarea în vederea confiscării a cantității totale de 2.050 kg tutun vrac, în stare degradată, precum și a 54 de role pentru împachetat. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că depozitul aparţine unei foste fabrici de țigarete”, arată polițiștii.

Polițiștii de frontieră, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Veche, fac cercetări pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.