Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste o lună apare băutura care promite ceva miraculos: efect în doar 30 de minute

odditycentral.com
safety shot

Safety Shot, o nouă băutură de detoxifiere a alcoolului din sânge care va fi lansată în cursul acestui an, promite să reducă conținutul de alcool din sânge în mai puțin de o oră de la consum și să facă din mahmureală un lucru de domeniul trecutului, scrie odditycentral.com.

Piața globală a leacurilor împotriva mahmurelii crește mai repede ca niciodată, experții prezicând că va depăși 6 miliarde de dolari până în 2030. O piață în creștere rapidă înseamnă, de obicei, o concurență acerbă, iar acesta este cu siguranță cazul aici, cu sute de startup-uri care se luptă pentru a se impune ca jucători importanți. Una dintre cele mai promițătoare companii din domeniu este Safety Shot (fostă Jupiter Wellness), al cărei viitor produs, care urmează să fie lansat în trimestrul IV al anului 2023, a fost descris ca fiind "cea mai mare perturbare de pe piața băuturilor" de până acum și "întruchiparea inovației în domeniul băuturilor".

Efect în doar 30 de minute

Se spune că formula sa brevetată este capabilă să reducă la jumătate conținutul de alcool din sângele unei persoane în doar 30 de minute, oferindu-i o stare generală de bine și reducând riscul de intoxicație cu alcool și chiar de mahmureală.

Creat cu ajutorul unor ingrediente dovedite științific, Safety Shot acționează prin îmbunătățirea căilor metabolice care descompun nivelul de alcool din sânge și prin crearea unui strat protector în jurul stomacului pentru a preveni absorbția alcoolului rezidual în organism. Dispunând de o "selecție personalizată de vitamine, minerale și nootropice complet naturale", Safety Shot reduce nivelul de alcool din sânge mai repede decât orice alt remediu împotriva mahmurelii, îmbunătățind în același timp claritatea mentală.

Potrivit companiei, Safety Shot va fi disponibil în Statele Unite ale Americii în luna decembrie a acestui an, urmând ca și alte piețe să urmeze în viitorul apropiat. Miraculosul preparat va fi disponibil într-o cutie la prețul de 4,99 dolari pe cutie, sau în pachet de 4 cutii la prețul de 19,99 dolari. Băutura va fi disponibilă inițial în farmaciile din SUA.

Companiile încearcă de ani de zile să promoveze leacul suprem pentru mahmureală, de la Zbiotic, primul probiotic modificat genetic din lume, la Morning Recovery, sau berea care nu îți dă mahmureală. Oare Safety Shot va putea face acest lucru?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.