Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste o treime dintre americani aprobă modul în care Donald Trump gestionează criza noului coronavirus - sondaj

fox news
Donald Trump

Doar un pic peste o treime dintre americani aprobă modul în care Donald Trump gestionează criza noului coronavirus, relevă un sondaj Reuters-Ipsos publicat miercuri, în contextul în care bilanţul morţilor din cauza covid-19 a depăşit pragul de 120.000, iar şeful statului vrea să se scadă numărul testelor, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Potrivit acestui sondaj, efectuat în perioada 22-23 iunie, 37% dintre americani aprobă modul în care locatarul Casei Albe reacţionează faţă de pandemie - cel mai mic scor înregistrat de când Reuters-Ipsos a început să pună această întrebare, la începutul lui martie.

Citește și: Codrin Ștefănescu a explodat la adresa ministrului Muncii: Sinistra nu a scos o vorbă despre majorarea pensiilor, despre salarii și șomeri

În schimb, 58% dintre americani dezaprobă modul în care trump gestionează pandemia.

”Atunci când faci teste (...) vei (...) găsi tot mai multe cazuri. Aşa că le-am spus colaboratorilor mei «încetiniţi testele, vă rog»”, a declarat miliardarul republican sâmbătă, la un miting de campanie, la Tulsa, în Oklahoma, primul de la începutul lui martie.

Bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut, la nivel naţional - cu 25% în ultimele şapte zile -, iar accelerări ale bolii se înregistrează în Texas, Arizona şi Florida, unde gesturile barieră nu sunt respectate.

Citește și: Emil Boc, despre situația actuală a României: Criza de acum nu este una sistemică, ci una conjuncturală, care poate fi rezolvată

Donald Trump, care nu recunoaşte gravitatea pandemiei covid-19, este devansat cu zece puncte procentuale în intenţiile de vot în vederea alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie de către rivalul său democrat Joe Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.